fbpx
Menu Close

Vjenčanje na otvorenom – Maja i Antun

Tražio sam riječ kojima bi opisao Maju i Antuna kao par i nisam je pronašao. Prvo bi rekao vrlo zanimljivi, na prvu mirni i staloženi, ali kada su sa prijateljima i bližnjima jako zanimljivi i otvoreni. Glazbenici u srcu i duši, jednostavni i veseli i najviše od svega – nasmijani. Kada smo bili na inicijalnom sastanku i upoznavanju oduševili su me idejom vjenčanja na otvorenom i jedne cjelokupne lokacije za sve događaje. Ono što je bilo još bolje je to da smo session napravili nekoliko dana ranije i uživali u njemu. Kako to izgleda kada se glazbenici zabavljaju i uživaju u njihovom danu pogledajte u galeriji.

Maja i Antun vjenčanje na otvorenom

Mjesto upoznavanja kao mjesto za fotografiranje vjenčanja

Ono što je bilo posebno je mjesto gdje su se Maja i Antun upoznali, a to je točno kod rondela velikana. Tko zna, možda oboje ili barem netko od ovih prekrasnih mladenaca dobije posebno mjesto uz Ružičku ili Preloga. Osmijeha, romantike i predivnih trenutaka svakako nije nedostajalo.

Vjenčanje na otvorenom – tvrđa Osijek

Ponekad se uz šetnju dogode nezaboravni trenutci, jer tko nije šetao starim dijelom Osječke Tvrđe u štiklama, nije iskusio nezaboravno iskustvo upadanja pete u rupice između opločnjaka.

Vjenčanje na otvorenom

Nisam još čuo da je vjenčanje na otvorenom loša ideja, osim možda u slučaju kiše. Ali vjerujem da Hotel ZOO ima opciju i kada dođe do toga tako da mladenci nemaju brigu oko toga. Jednostavno uređenje i predivan pogled čine toliko svečan trenutak još boljim i vizualno atraktivnijim. Za još svečanije ozračje pobrinula se Mia tako da suza radosnica nikako nije nedostajalo.

Maja i Antun vjenčanje na otvorenom
Maja i Antun vjenčanje na otvorenom

Kako je obred završio, vrijeme je bilo za pobjeći i napraviti kratko fotografiranje prije zalaska sunca. Dok su Maja i Antun uvježbavali zadnje korake za prvi ples, mi smo iskoristili kako bi uhvatili taj iskren trenutak.

Majo i Antune, hvala još jednom na nezaboravnim trenucima. Svakako ćemo vas se sjećati preslušavajući CD 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *