fbpx
Menu Close

Fotografiranje vjenčanja – Fotograf za vjenčanja

Fotograf za vjenčanje ili fotografiranje vjenčanja česti su pojmovi u google tražilici budućih mladenaca. To nimalo ne čudi. Ipak je riječ o osobi koja na vjenčanju s mladencima provede najviše vremena. Stoga, kada birate osobu za fotografiranje vjenčanja odaberite onu uz koje se osjećate ugodno. Jednako tako, prilikom odabira fotografa za fotografiranje vjenčanja obratite pažnju i na njegov stil. Važno je da Vam se stil fotografa vjenčanja svidi. Fotograf vjenčanja zasigurno će za par godina tijekom nekog razgovora ili sjećanja biti dio te teme.  

Ako ste buduća mlada ili mladoženja vjerojatno želite da Vaš dan vjenčanja bude savršen. Jednako tako želite i da fotografiranje vjenčanja bude savršeno. Mi smo tu da Vaše želje ostvarimo! Kroz galeriju i opise samo nekih od vjenčanja pogledajte kako smo zabilježili važne trenutke mladenaca. Želite li i Vi biti jedni od mladenaca koji gledajući fotografije i video snimke s vjenčanja ponovno ožive taj dan? Kontaktirajte me

Full 1
ANTONIJA I ROKO
Mini / mikro vjenčanje na otvorenom
Full 1

Full 1
Maja i Antun
glazba, radost i smijeh
Full 1

Full 1
PETRA & ILIJA
Jednostavnost i sreća
Full 1

Full 1
PETRA & TOMISLAV
Vjenčanje na otvorenom u doba korone
Full 1

Full 1
ANA I ZVONIMIR
Bajka na pijesku
Full 1

Full 1
MATEA & DOMAGOJ
Malo vjenčanje u krugu najbližih
Full 1

Full 1
KATARINA & IVAN
Kišno vjenčanje u Slavoniji

Full 1
DONATELA & MATEJ
Zimska idila vjenčanog ruha

Full 1
KRISTINA & ANTONIO
Đakovačko vruće vjenčanje

Full 1
TENA & DINO
Jednostavnost je krajnje savršenstvo
Full 1

Full 1
KATARINA & VIKTOR
Ljubav je u Valpovu
Full 1

Full 1
SNJEŽANA & DALIBOR
Bjelovarska ljubav iz srednjoškolskih dana
Full 1

Full 1
BOJANA & IVAN
Jedno malo daljsko vjenčanje
Full 1

Full 1
MAGDALENA & KRISTIJAN
Lažno vjenčanje by Lukabu

Full 1
GORDANA & TOMISLAV
Irsko vjenčanje i krštenje u Osijeku
Full 1

“Fotograf za vjenčanje, imamo neka pitanja?”

Kada sam i sam bio u ulozi mladoženje imao sam dosta pitanja za fotografa. Stoga sam odlučio pokušati odgovoriti na najčešća pitanja ‘mojih’ mladenaca. Savjetujem da pročitate najčešće postavljena pitanja meni kao fotografu za vjenčanja, a ako niste među njima pronašli odgovor na Vaše, slobodno me kontaktirajte.

Dobronamjerni savjeti mladencima

  • Uživajte na vaš dan jer prebrzo prođe
  • Ako možete, napravite probni session nekoliko dana/tjedana/mjeseci ranije
  • Ne paničarite ako se pred kamerom ne osjećate ugodno. Nitko se nije rodio da zna pozirati i izgledati na fotografijama kao pravi model. Ne zamarajte se s time jer to moj posao.
  • Ako ne želite “namještene” fotografije nikakav problem. Uvijek sam negdje pored vas, čak postoji mogućnost da zaboravite da postojim. Spontane fotografije su meni najdraže jer se dobije iskrena emocija.
  • Postoji velika vjerojatnost da će nešto na taj dan poći po zlu. No, gledajte na to kao dio vjenčanja i da je baš tako moralo biti. Ipak će baš ti trenuci biti posebni za Vas.
  • Fotografija je nešto što vam ostaje zauvijek kao uspomena na Vaš poseban dan. Zato pažljivo odaberite osobu koja će biti fotograf vjenčanja.
  • Ne zaboravite se fotografirati sa vašim najmilijima! Iako ću Vas ja (ako se odlučite za mene) više puta na to podsjetiti. Ne zaboravite, to je najbitnija uspomena.

Fotograf za vjenčanja Osijek Slavonija l Simba photography
0955215163 l photographysimba@gmail.com
Osijek, 31000 l Slavonija, Republika Hrvatska