fbpx
Menu Close
siniša šalamun fotograf vjenčanje Osijek Simba photography fotograf vjenčanje krštenje Osijek

Siniša Šalamun

Moje ime je Siniša (očito – Simba photography). Dolazim iz cijele hrvatske – ponajviše Osijeka. Biti fotograf je iskrena strast i ljubav, barem za mene. Zato baš tu ljubav volim prenositi na svoje klijente i prenijeti im barem mali dio te ljubavi. Najviše me ispunjava rad s ljudima jer je to najveći izazov, ali i najveća sreća kad vidite osobu koju ste fotografirali koja je sretna i zadovoljna. Najviše me ispunjava kada dobijem preporuke od osoba kojima sam fotografirao vjenčanje, krštenje, obitelj, djecu ili pak portrete. Svakako me kontaktirajte ukoliko tražite fotografa za vjenčanja Osijek. Iako sam matično u Osijeku, u obzir dolazi cijela Hrvatska i regija. Za sada pokrivam regiju istočne Slavonije, Zagreba, Bjelovara i Đurđevca.

Radim još i kao medicinski tehničar u bolnici u dječjoj ambulanti tako da mogu izaći na kraj s djecom i spustiti se na njihovu razinu i dobiti najbolje moguće od njih.

Što se tiče papirologije, za svaki posao fotografiranja dobijete elektronski potpisani ugovor kako bi bili sigurni da ćete fotografije dobiti i da ipak malo pomognemo okolišu, barem 2 lista papira. Mali korak za čovječanstvo, ali velik za našu državu. Sve fotografije dobijete u maksimalnoj rezoluciji u digitalnom obliku.

Za sva dodatna pitanja tu sam ispod, ispunite i stiže odgovor 🙂

Fotograf vjenčanja Osijek


Kontaktirajte me

Fotograf vjenčanja Osijek

Ukoliko vas zanima ponuda za vjenčanje svakako pogledajte cjenik. Cjenik je moguće prilagoditi Vašim željama. U ponudi je foto i video snimanje vjenčanja. Jednako tako izrađujem zahvalnice prema potrebama i željama. Tu se ubrajaju želje od mladenke sa pinteresta. Iskušajte me što se sve može napraviti :). Što se tiče wedding book-a, on se izrađuje individualno prema željama mladenaca. Nakon isporučenih fotografija odaberete koje bi htjeli da budu u wedding book-u uz dodatke poput posvete i sl. Ako imate nekih nedoumica što me pitati – slobodno pogledajte najčešće postavljena pitanja.