Kontakt

Naša zajednička priča počinje tvojim kontaktom prema meni. Bilo putem emaila, telefonom, kontakt obrascem ili putem Instagrama. Odgovor obično stiže u roku sat vremena, a trudim se odgovoriti odmah.

Prihvaćanje ponude

Nakon prihvaćanja ponude za fotografiranje vjenčanja, na email ćeš dobiti anketu o detaljima vjenčanja. Ako ćeš trebati dodatne informacije,  nastavljamo komunikaciju kojim god kanalom preferiraš.

Upoznavanje

Nakon što ste ti i partner/ica odlučili dati mi povjerenje da budem dio vašeg vjenčanja, dogovaramo termin sastanka (live ili online) da se upoznamo i vidimo tko je iza, a tko će biti ispred objektiva.

Ugovor

Nakon upoznavanja i kad smo sigurni da se dogodio "match" među nama, šaljem na email ugovor o našoj suradnji. Tako se ti i partner/ica osiguravate da dolazim/o, a ja da ću imati angažman taj dan.

Uplata akontacije

Nakon čitanja i prihvaćanja ugovora te eventualnih dodatnih pojašnjenja, uplaćuješ akontaciju u iznosu 25% odabranog vjenčanog paketa. Tada ugovor postaje važeći, a termin službeno rezerviran za tebe.

Anketa o detaljima vjenčanja

U tjednu održavanja vjenčanja, najčešće početkom, na email ćeš dobiti anketu koja se odnosi na detalje vezane uz hodogram vjenčanja (od vremena okupljanja, adresa, običaja tijekom vjenčanja i sl.).

Vjenčanje

Konačno je došao i taj dugo očekivani dan. Sada je vrijeme da uživaš u svom danu i svakoj sekundi jer prebrzo prođe. A ja sam tu da zabilježimo uspomene kojih ćeš se rado sjećati cijeli život.

Session

Na samom početku naše komunikacije, dogovorit ćemo se hoćemo li session imati prije dana vjenčanja, na dan ili poslije. Svakako ćemo imati i na dan vjenčanja, barem kratki, ali sugestija je da duži bude ili prije ili poslije.

Dan nakon vjenčanja

Dan nakon vjenčanja dobit ćeš jednu obrađenu fotografiju kako bi, po svojoj želji, mogao/la staviti na društvene mreže i lijepom fotografijom javno obznaniti što se to jučer toliko važno i lijepo događalo.

Odabir fotografija

Sada je red da moje stručno oko odabere, među mnoštvom snimljenih, one najbolje fotografije s vjenčanja i da se potrudim čim prije obraditi ih jer znam koliko ih mladenci željno iščekuju. Uvijek isporučujem u roku, a često i dosta prije.

Uplata ostatka

Javit ću ti se pri kraju obrade fotografija za uplatu preostalog iznosa. Nakon vidljive uplate poslat ću ti link s fotografijama u punoj rezoluciji, a fizičke proizvode (ako su uključeni u paketu) šaljem kurirskom službom.

Wedding book

Ako odabereš vjenčani paket s wedding book-om, odabireš fotografije koje želiš unutra (ili meni prepustiš izbor). Zatim radimo na prilagodbi book-a dok ne bude savršen za print. Slijedi ispis i isporuka, što obično traje 3 tjedna.